Kolla upp olika alternativ

Att köpa shampoo kan vara en helt vanlig vardagssyssla som man gör av bara farten i mataffären, men ibland behövs det lite mer ordentliga produkter än vad som säljs i mataffären. Om man gått illa åt sitt hår kan det behövas en rejäl kur för att håret ska bli friskt och fräscht igen. På http://www.warehouse.no säljs det produkter till hårsalonger och här finns exempelvis TIGIs Bed Head- produkter som jag fullkomligt älskar. Jag tog god tid p åmig innan jag bestämde mig för att testa deras produkter, men nu är jag hooked for life! Att shampoo och balsam kommer i stora pumpflaskor är ju bara så härligt! Jag älskar pumpflaskor i duschen!

Det är faktiskt inte så dyrt
Man kan tycka att deras produkter känns dyra, men när man jämför med vanliga märken man köper i mataffären är det ett helt okej pris ändå eftersom deras produkter är så mycket bättre för håret plus att de innehåller så mycket mer. Jämför med ditt vanliga shampoo så kan du se att priset inte blir så farligt som du tyckte från början. Man kan hitta deras produkter på rea lite här och där på nätet så det rekommenderas att kolla runt lite innan man bestämmer sig.

Utgående produkter
Det verkar som att Bed Head har bestämt sig för att börja sälja sina shampoo och balsam i mindre förpackningar i fortsättningen, vilket innebär att man kan köpa de större förpackningarna till billigare pris än tidigare. Så håll utkik efter sådana erbjudanden både hos frisörer och på nätet.