Håll vikten med Viktbrus

Det är inte alltid enkelt att hålla vikten eller att gå ner i vikt. Därför är det bra att det finns hjälpmedel. Viktbrus är en brustablett för viktminskning som enkelt löses upp i vatten och håller hungern borta. Känslan av mättnad uppstår omgående efter att du har druckit upp innehållet. Detta är ett bra sätt att enkelt och smidigt hålla vikten i schack eller att minska i vikt.

Naturliga fibrer
Tack vare glucomannan som finns i tabletten, får du en snabb mättnadskänsla. Detta innehåll fungerar som en gel som sväller i magsäcken, vilket gör att du varken orkar äta för mycket eller för ofta. När brustabletten väl har kommit i kontakt med vattnet, bör vätskan drickas upp omgående. Det finns annars risk för att innehållet sväller i glaset. Innehållet är glucomannan, vilket är fibrer som är helt naturliga och som dessutom är godkända av EU.

Mer om Viktbrus
Viktbrus innehåller endast 6 kalorier och har en frisk smak av apelsin, vilket gör preparatet både smakfullt och kalorisnålt att nyttja. Du bestämmer helt själv när du vill använda denna bantningstablett. En lagom dosering är dock 2-3 gånger om dagen eller mindre. Tabletten kan fungera som en ersättare för mellanmål eller när du blir sugen på någonting gott på kvällskvisten. Om du är intresserad av att veta mer om Viktbrus kan du besöka http://slimmies.nu/ och läsa mer där.